Fertőtlenítés és nedvesség elleni védelem

Utólagos vegyi falszigetelés, injektálás, kiváló német fejlesztéses alapanyagokkal

Falazat nedvesség elleni védelme tartós hatással – gyorsan ható AXALL gél injektálással. AXALL gél nem káros az egészségre sem a környezetünkre, szagtalan, nem mérgező, továbbá erős antibakteriális hatással rendelkezik.

AXALL gél egy ujító falazatjavító technológia. Felhasználható minden falazatra.
• AXALL gélt keresztezett polimérek technológiával állítják elő.
(Az 1 liter gél 150 liter vizet köt meg), és a falazat kapiláris rendszeren belül 2,5- 42 Bar nyomást fejleszt. Az alacsony nyomással injektált falazaton belül kifejleszt egy spontán láncreakciót – a gél megköti a vizet és vízszigetelő réteget képez a falazat kapiláris renszeren belül és ezzel gát rendszert képez a víz terjedése ellen.
A AXALL gél jellegzetes tulajdonsága az, hogy a nedves falazat kapiláris rendszer víz tartalma a gél hatására vízszigetelő vegyületet képez amely a falazatban minden irányban spontán terjedéssel hat.
• Az injektálás két módja ismert: Horizontális és Területi
Horizontális injektálás – talajzat felett végzendő. Furatok hossza körülbelül a fal vastagság 70% mélységben vegződik. Furatok száma függ a falazat anyagától, a fúrt kör átmérője 18 mm.
Területi injektálás – talajszint alatt kivitelezhető – furatok rendszeres elosztásával. A vegyes falazatnál változhat a furatok elosztása, fúrt nyílások átmérője 18mm. Területi injektálással víznyomás elleni védő gát képződik a falazatban
• AXALL gélt erre a célra gyártott PVC szelepen át transzportáljuk a falazatba. Szelepek falazatból kiálló részeit eltávolítjuk.
• AXALL gél aktív vízszigetelő képességét a száradás folymata után is megtartja és estleges víz – nedvesség hatására újból aktiválódik – és korlátlan ismétlő reagálással a falazatban áthatlan barriert képez víz ellen.
AXALL gél nem káros az egészségre, nem toxikus, antibakteriális, szagtalan
AXALL gél 30 éves aktív hatása kimutatva
30 év garancia!

Az AXALL gél műbizonylata

Képgaléria

Videógaléria