Helységek fertőtlenítése

AXALL – Minőségi antibakteriális oldat

Erős gomba elleni hatás, hatékony penész fertőtlenítés.

Tökéletesen alkalmas allergén környezetben. Atka ölő hatással rendelkezik.

AXALL oldat hatékony penész ellen, egyben antibakteriálisan hat a falon, stukkón, tapétán. Az oldat szagtalan és szintelen. Peroxid és ezüst vegyület hatásának köszönhető, hogy azonnal hat a gombákra és atka spórára.

AXALL egyéni, profi használatra fejlesztett antibakteriális oldat – környzetbarát – természetben lebomló tulajdonsággal. Nemterheli a környezetet és nem toxikus. Klór és alkohol mentes. Nem okoz allergiát.

A levegő és terek fertőtlenítése

Megszüntetjük a probléma okozóját, nem csak a következményt orvosoljuk!!

LEVEGŐ ÉS HELYSÉGEK FERTŐTLENÍTÉSE
A vírusok, baktériumok, penészek és gombák megsemmisítése jóváhagyott német anyagok segítségével. Szakterületünk a levegő, a terek és a felületek fertőtlenítése, elsősorban vírusok, baktériumok, penészgombák és gombák ellen. Kiváló minőségű német anyagokat használunk, amelyek olyan vírusokat pusztítanak el, mint például a COVID-19, SARS, HIV, Hepatitis B + C, H5N1 / H1N1, Escherichia Coli, Pseudomonas, Enterococci, Staphylococcus, Listeria, Salmonellae, Proteus, Shigellae, MRSA és továbbiakat.

Ezeknek az anyagoknak a felhasználása technikai és tárolási helyiségekben, valamint adminisztratív helyiségekben, iskolákban, óvodákban, orvosi létesítményekben, idősek otthonában, társasházakban, templomokban is felhasználható. Ezen túlmenően ezeket a védőbevonatokat tömegközlekedési környezetben, például vonatokban, autóbuszokban és másokban is fel lehet használni. Számos intézményt sikerrel kezeltek ezzel a spray-vel, például Németországban, ahol a fertőtlenítőszer gyártója és szállítója is található, többek közt a frankfurti repülőtér épületeitben is.
A permetezést elektromos és mechanikus permetezővel ellátott, képzett szakemberek, a munkahelyi egészségvédelemmel és a környezetvédelemmel kapcsolatosan  bevezetett higiéniai előírásokkal összhangban végzik. A beavatkozás időtartamára kezelt területet ki kell üríteni.
Ha érdekli a helyiségek higiénikus kezelése, készen állunk a lehető leghamarabbi beavatkozásra. Az árat egyénileg kell meghatározni a kezelt terület nagysága és az ügyfél műszaki feltételei alapján az alkalmazás helyén.

VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, PENÉSZEK LIKVIDÁLÁSA

A bio összetevők vegyületével olyan szerves anyag lett kifejlesztve, amely valóban sikeresen elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, penészeket, és ugyanakkor teljesen ártalmatlan az emberekre és az állatokra. Miután a helység AXALL fertőtlenítő aeroszol segítségével le lett kezelve, védőréteget hoz létre a kezelt felületen (mennyezetek, falak, ajtók, polcok, padlók, asztalok stb.).
Védő réteg tulajdonságai:
– Az ionizált ezüst részecskék elpusztítják a vírusokat, baktériumokat és penészeket
– az alkalmazás után hosszabb ideig, 4–8 hétig tart a hatása, nem mérgező, szagtalan
– nem káros az emberekre vagy az állatokra, biológiailag lebontható

Más technológiákkal összehasonlítva ez a legkedvezőbb lehetőség, hosszú távú hatása miatt.

Azt javasoljuk, hogy minden ügyfél mérlegelje, vajon kényelmesebb-e neki gyakran ismételt fertőtlenítést végeztetni, amely nem állandó és gyengébb, mint a helyiség megfelelő kezelése minőségi anyagokkal, hosszú távú hatékonysággal.

AXALL antibakteriális oldataink

Műbizonylat

Fertőtlenítés a gyakorlatbam