loader image

INFOVONAL: +36 70/233 6500

info@axall.hu

Nedves, salétromos a falazat? Mi megoldjuk! 

INFOVONAL: +36 70/233 6500

Elege van a dohos nedves helyiségek, illetve a penészes falak és tárgyak kellemetlen szagából? A nedves, penészes falak kellemetlenné teszik életét?

A falazat leggyakoribb nedvességforrása az állandó, ill. időszakos talajvíz. Olyan „szabad víz” mint az állandó talajvíz, de lejtős terepen, illetve lejtős vízzáró talajrétegek esetén időszakosan fordul elő. A víz mozgása szerint meg lehet különböztetni: szivárgó vizet, rétegvizet, és torlaszvizet, melyek nyomást gyakorolnak az épületek szerkezetére. Egy másik ok az épület helytelen szellőztetése vagy hiánya, régebbi épületek hiányos, ill. sérült  szigetelése. Teljes hőszigetelés esetén a szellőzőnyílások is lefedésre kerülnek, és a korlátozott levegő keringés ezt követően a falazat nedvesedéséhez vezethet. A falazatban lévő nedvességet a vízvezeték és a szennyvíz meghibásodása is okozhatja, amely másként nyilvánul meg, mint a klasszikus nedvességnövekedés, ha a nedves térképet egy pontról minden oldalra szétteríti.

Az eljárásunk

Minden vízmentesítési eljárás előtt megrendelőnket felkeresi szakemberünk, aki felméri a helyszínen kialakult helyzetet, speciális eszközzel leméri a falazat nedvességét, ezt követően  javasolja  az optimális kármentesítési eljárást. Ez után a munkaszerződés tervezetének elkészítése következik. Az injektálás  előtt bizonyos esetekben el kell távolítani a vakolatokat a tégla vagy különféle egyéb anyagok falazatáig. Ez a módszer kőfalakra, sőtt minden falazattípusra beleértve a vályogfalazatra is alkalmazható. A módszer 150 cm-es falvastagságig sikeresen alkalmazható. Az injektálás (befecskendezés) után javasoljuk, hogy a falazatot szokásos mész-cement vakolattal vigyék fel, de ne siessék el ezt a fázist. A falazat száradása természetes módon történik, amelyet a szerkezettel érintkező levegő el párologtat. A száradás hossza a falazat vastagságától függően egy hónaptól két évig tarthat, lletve, hogy a fal a talajszint alatt vagy talajszint fölött helyezkedik-e el. Az utóellenőrzésre néhány hónappal a kármentesítés után kerül sor. Az injektáláshoz használt vegyület szabadalmaztatott, egészségre nem káros, szagtalan, aktív ezüstöt tartalmaz, melynek erős antibakteriális hatása megelőzi a gombák, vírusok és penész kialakulását a jövőben.

Az Axall injektáló vegyület befecskendezésével, gyors hatással  biztosítjuk a nedvesség elleni védelmének minőségi és végleges megoldását.

Referenciák

Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon több száz sikeres vízmentesítés megvalósítása beszél helyettünk.

Elérhetőség

AXALL s.r.o.

Malodunajská cesta 4635
945 01 Komárno
Szlovák Köztársaság

CASz/IČO: 35919558

DIČ: 2021970577

AASz/IČ DPH: SK 2021970577

Magyar adóazonosító szám: 30540224-2-51

Nyitrai Kerületi Bíróság kereskedelmi nyilvántartása, szakasz: Sro, ügyszám: 16214 / N

+36 70/233 6500

 

+421 908 60 99 33

 

info@axall.hu

KAPCSOLAT FELVÉTELI ŰRLAP

Érdekel (választható)

Személyes adat